Kausi 2018 tulee – ota koppi!

Matkamessut alkavat muutaman päivän päästä ja meillä Saaristovarauksella on taas uusi paletti, jossa mielenkiintoisia uutuuksia (ja klassikoita), niin ryhmille kuin yksittäisille matkustajillekin.

Omia suosikkejani ovat ehdottomasti uraauurtava seikkailumielisille ja ulkoilmahenkisille matkailijoille sopiva Kansallispuistopurjehdus, jossa purjehditaan aidolla puupurjeveneellä Korppoosta Konungskärin (ja Birskärin) saarelle, jossa tutustutaan saarien luontoon, nautitaan eväistä nuotion äärellä, ja yövytään teltoissa. Saaristomeren kansallispuiston saaria on vaikea päästä näkemään ilman omaa venettä, ja tässä on tilaisuus yhdistää monta eri elämystä samalla kertaa.

Kiinnostavia ovat myös Örön kevätretket, joiden joukossa mm. luontopainotteiset Kylmäkukkaretki ja Retki muuttolintujen maailmaan, jotka tarjoavat erityistä sisältöä juuri luontomatkailusta kiinnostuneille. Retkiin kuuluu täyshoito, kuljetukset joko Kasnäsistä tai Turusta retkestä riippuen, sauna sekä luonnollisesti asiantuntevat opastukset.

Myös aivan uusi Ulkosaariston kiertomatka, joka kiertää oikeastaan kaikki Turun saariston parhaat nähtävyydet eli Nauvon, Seilin, Korppoströmin ja Örön kautta Hankoon asti. 4 päivän retki sisältää yhteysaluskuljetukset, majoitukset, aamiaiset ja opastukset. Osan matkasta voi myös taittaa pyörällä, joko omalla tai vuokratulla. Hieno tilaisuus nähdä saaristoa monipuolisesti, merestä ja maalta!

Ryhmille uutta sisältöä löytyy uusista kohteista kuten Isokarin komea majakka, Katanpään linnake sekä uusista yrittäjistä tuotteineen, kuten Rymättylässä upeita omenaviinejä Brinkhallin kartanon omenista valmistava Brinkhall Sparkling. Viime kausien suosikit Örö ja Seili uudistuvat edelleen ja tarjoavat matkailijoille yhä parempaa palvelua ja elämyksiä.

Tervetuloa tutustumaan meihin ja tarjontaamme Helsingin Matkamessuilla 19.-21.1.2018
Löydätte meidät Suomen saariston osastolta 6n2.

Voit myös osallistua arvontaamme tilaamalle uutiskirjeemme linkistä. Palkintona on 2 hengen Talonpoikaispurjehdus Seiliin sis. lounaan, opastuksen ja kirkkosisäänpääsyn. Onnea arvontaan!

-Johanna

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s